Kundeudtalelser om Clinica Dental Escandinava

Udvalgte kundeudtalelser

Se mange flere kundeudtalelser på Google

Se mange flere kundeudtalelser på avmintand.dk

 

Kompetent og glad personale. Har ikke været hos tandlæge i en del år, da jeg lige pludselig fik “tandlæge skræk” og derfor udsatte mine besøg igen og igen. Tog kontakt til Kim Glostrup og fik en meget fin behandling, som jeg også fik i Fuengirola. Super med en tandlæge i Glostrup og en i Fuengirola, som hører sammen, så oplever man ikke surhed. Fik lavet en 3-leddet bro i den ene side og klargjort til en 4 leddet bro i den anden side. Så i mej er jeg igen i Fuengirola.

Rudi

 

Vi er 2 damer der begge har fået nye implantater i hele overmunden. Gennem “Av min tand” kom vi i forbindelse med Tandlæge Keld Overgaard i Fuengirola.. Man kan også komme til forbehandling på Kelds klinik i Glostrup. Vi fik en fantastisk behandling og at det skulle være så nemt og uden problemer ja, det kunne vi jo kun glæde os over personalet og de andre tandlæger gør alle et formidabelt arbejde, at vi så havde tid til at bade og dase ved siden af gjorte det hele til en positiv oplevelse. Prisen? Ja, man sparede mellem 35-40%, så det er da det bedste, vi nogensinde har gjort for os selv. Tak for god behandling.

Nielsen & Andersen

 

Hvis der er nogen der er bange for tandlæger er det mig. Jeg blev behandlet af Anders, som jeg fortalte at jeg skulle bedøves ordentligt. Det blev jeg, tak for det Anders. Bare jeg ikke kan mærke noget, så er jeg ikke nervøs. Det er helt perfekt, jeg har fået lavet to kroner, det tog 1 time 1. Gang og 20 min. 2. Gang. Hvis jeg en anden gang har brug for tandlæge behandling af den dimension, vil jeg ikke tøve med at bestille tid, ovenikøbet vil jeg ikke være nervøs. Hmn…måske lidt. Jeg vil anbefale klinikken til alle jeg kender.

Janne Skoubo

 

Jeg kan kun tilslutte mig den positive omtale fra andre på denne side. Har netop selv været på Keld Overgaards klinik for tredje gang – denne gang blev en 6-leddet bro og en 3-leddet bro hjemført. Desværre har jeg aldrig haft stærke tænder – havde engelsk syge som barn, og det var derfor tredje gang jeg måtte have lavet større tandarbejder. Fik trukket 4 tænder ud og lavet de nævnte broer – var i tandlægestolen hele mandag formiddag og hele fredag formiddag, men resten af ugen var til fri rådighed. Alene det ikke at skulle rende et utal af gange til tandlægen er en dejlig ting. Min sædvanlige tandlæge er så klinikken i Glostrup, så jeg har heller ikke en sur tandlæge, som synes, at jeg også skulle få lavet de dyre arbejder hos ham/hende. Kan kun anbefales.

Bente Naver

 

Da pludseligt min gamle skoletandlæges enorme fyldninger havde arbejdet nok og ville udgjorde de det alle næsten på en gang! I næsten alle kindtænder i overmund og undermund. Samtidigt knækkede flere af tænderne! TAK EN HVIS HERRES GULDKARAMELLER! og jeg er “kun” 47! Søgte på nettet og fandt “avmintand”. Syntes det lød fantastisk, at man kunne besøge en klinik i Glostrup, få et tilbud og bagefter blive behandlet af samme klinik i Spanien! Jeg var endda så heldig at blive behandlet i Spanien af den samme som undersøgte mig i Glostrup! Jeg fik gjort klar til 9 kroner og hevet en genstridig visdomstand ud på ca.5 timer om mandagen og skulle færdiggøres om fredagen! Det var hårdt, men smertefrit og det eneste jeg led af indtil fredag var ømhed i kæbemusklerne over at have gabt så længe. Tak Anders!! Kronerne passer perfekt og det at bo lige ved siden af klinikken og til en billig penge, var bare perfekt! Jeg kan ikke anbefale jer nok, og ved mine forældre planlægger jer et besøg!

Bo Nielsen

 

Kære alle sammen på klinikken. Vi vil gerne takke jer for jeres søde og positive måde at behandle os på. Vi er glade for, at vi valgte jer og gør det helt sikkert igen næste gang, vi skal have noget større lavet. Alt er gået fint, ingen af os har haft tandpine. Jeg er måske ved at få lidt betændelse på indersiden af tandkødet, der hvor kronen er sat ind, er lidt hævet og øm, men ikke noget alvorligt (Bente). Vi har travlt med at anbefale jer til familie og venner, har kun godt at sige om hele forløbet, og ønsker jer alle alt muligt godt fremover. Vi ses forhåbentlig igen.

Peter Iversen & Bente Stevn
Clinica Dental Escandinava

Clinica Dental Escandinava. Danske tandlæger i Spanien

Clinica Dental Escandinava

Nyeste principper indenfor moderne tandbehandling

Clinica Dental Escandinava

Tandrensning, Kroner, broer, implantater, Kosmetiske opgaver

Clinica Dental Escandinava

Spar ca. 50%. Billige tandlægepriser og ferie i Spanien

Log In

Create an account