Kroner og broer

Specialister i tandbehandlinger

kroner_broerVi har specialiseret os i tandbehandlinger med kroner og brokonstruktioner. Ring eller mail til os og få et godt tilbud på den ønskede tandbehandling. Drag fordel af vores spanske kliniks placering og få behandlinger til dansk kvalitet og spanske priser.
Vi har desuden udviklet et særligt samarbejde med vores tandlaboratorium, som også bliver brugt af mange andre internationale tandlæger – især fra Skandinavien. En høj kvalitet på materialet og udformningen af din nye krone eller brokonstruktion er din sikkerhed for et godt resultat.

Kroner

En krone er en kappe, der sættes ned over en tand, når tanden vurderes at være for svækket til, at en almindelig fyldning kan benyttes. Kappen er normalt lavet med en inderkappe i metal med påbrændt porcelæn udenpå, men kan også laves helt i keramik eller zirkonium, hvis der er specielle kosmetiske hensyn at tage. En krone laves, når en tand knækker som følge af caries, store fyldninger eller ved uheld. I mange tilfælde laves kroner også for at forebygge, at de frakturer, der er i tanden f.eks. efter endt rodbehandling eller ved meget store fyldninger, svækker tanden yderligere.

Broer

En bro fremstilles i de tilfælde, hvor en manglende tand skal erstattes. Her inkluderes nabotænderne, som hver i sær får en krone på samt et svæveled i den manglende tands region. Kronerne er indbyrdes forbundet vha. et gennemgående metalskellet, hvor der udenpå er påbrændt porcelæn ligesom ved kronerne. Se også under ‘Implantater‘.

Clinica Dental Escandinava

Clinica Dental Escandinava. Danske tandlæger i Spanien

Clinica Dental Escandinava

Nyeste principper indenfor moderne tandbehandling

Clinica Dental Escandinava

Tandrensning, Kroner, broer, implantater, Kosmetiske opgaver

Clinica Dental Escandinava

Spar ca. 50%. Billige tandlægepriser og ferie i Spanien

Log In

Create an account