Profil – om Clinica Dental Escandinava

klinikkenClínica Dental Escandinava er grundlagt i 1986 af Jette og Keld Overgaard.
I dag er klinikken fortsat i rivende udvikling med nye behandlingsformer og udstyr, såsom vores nye 3D-røntgenscanner, der giver op 100% forudsigelighed og derved sikkerhed ved operationer.

Efter i en årrække at have drevet en klinik i Glostrup, København flyttede vi til Spanien for at starte endnu en klinik op – dog uden at afhænde den danske klinik, som fortsat kører videre i bedste velgående.

Som en af de første skandinaviske tandlægeklinikker på Costa del Sol tiltrak vi os hurtigt en del skandinaviske patienter. Sidenhen har vi cementeret vores position, og vi har i dag en stor og veldrevet klinik med et internationalt klientel, som behandles af vores seks tandlæger, to specialtandlæger, en tandplejer og seks klinikassistenter. Som en naturlig del af udviklingen, der har fundet sted inden for tandlægefaget de seneste år, opdaterer klinikken sig løbende gennem deltagelse i kurser i både ind- og udland. Klinikken har specialiseret sig i større behandlinger med implantater samt krone- og broarbejde. Klinikken tilbyder en bred vifte af behandlinger med blegning, laserbehandlinger og tandregulering. Læs meget mere om de behandlinger, vi tilbyder her.

Vi glæder os til at se dig på klinikken. Vel mødt.

Clinica Dental Escandinava

Clinica Dental Escandinava. Danske tandlæger i Spanien

Clinica Dental Escandinava

Nyeste principper indenfor moderne tandbehandling

Clinica Dental Escandinava

Tandrensning, Kroner, broer, implantater, Kosmetiske opgaver

Clinica Dental Escandinava

Spar ca. 50%. Billige tandlægepriser og ferie i Spanien

Log In

Create an account